Ha kérdése merül fel, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

+ 36 70 365 0400
a-man-working-hard-building-a-deck-physical-work-2021-08-29-11-29-46-utc

Meglévő kerítés cseréje WPC kerítésrerendszerre

Meglévő kerítés cseréje WPC kerítésrendszerre – Az Ön Kertje Újjáéled!

Kertjének vagy otthonának környezetét egyszerűen felfrissítheti a meglévő kerítés cseréjével, és mi segítünk Önnek abban, hogy az új WPC kerítésrendszerrel igazán különlegessé varázsolja azt. Tudjuk, hogy egy kerítés többet jelent a funkciónál – az Ön kertjének arca, amelynek stílusa és tartóssága éveken át határozza meg otthona vagy üzlete megjelenését és értékét.

Miért érdemes meglévő kerítését WPC-re cserélni?

Az új WPC kerítésrendszerrel nemcsak az otthona értékét növelheti, de egy olyan környezetet is teremthet, amelyben örömét leli. Bízza ránk a meglévő kerítés cseréjét, és garantáljuk, hogy az elkészült kerítés Önnek és környezetének is hosszú éveken át örömöt fog szerezni. Lépjen velünk kapcsolatba, és kezdje el a változást még ma!

Miért válasszon minket?

Természetesen, itt van néhány ok, amiért érdemes minket választani WPC kerítés kivitelezésére és vásárlására:

Az építkezési terület előkészítése a WPC kerítés telepítése előtt létfontosságú lépés, hogy biztosítsuk az eredmény tartósságát és esztétikai vonzerejét. A következőkben részletezett lépések segítenek a terület előkészítésében:

1. Tervezés és Engedélyek: Első lépésként gondoskodjon arról, hogy rendelkezzen minden szükséges engedéllyel és tervvel az építkezéshez. A tervek tartalmazzák a kerítés tervezett helyét, méreteit, és az anyagok specifikációit.

2. Meglévő Kerítés Elbontása: Ha van meglévő kerítés a területen, azt el kell távolítanunk. Ez magában foglalhatja a régi kerítés paneljeinek és tartószerkezetének eltávolítását.

3. Földmunkák: Ellenőrizzük a talajminőséget a kerítés alapjainak elkészítése előtt. Szükség esetén végzünk földmunkákat, például talajstabilizációt vagy alapozást a kerítés stabilitásának biztosítása érdekében.

4. Kerítés Vonal Beállítása: Kijelöljük a kerítés pontos vonalát a területen, hogy könnyen követhető legyen a telepítés során.

5. Alapok Elkészítése: Előkészítjük a kerítés alapjait, például betonoszlopokat vagy alaplemezeket. 

6. Anyagok Beszerzése: Biztosítunk minden szükséges WPC kerítés elemmel és tartozékkal, például panellel, oszlopokkal, kapukkal stb.

7. Telepítés: Elkezdjük a WPC kerítés elemeinek telepítését a tervezett vonalon. Ügyelünk a pontos méretekre és a megfelelő távolságokra a panelék között.

8. Záróelemek és Kapu: Telepítjük a záróelemeket és a kaput a kerítés befejezéséhez. Leellenőrizzük, hogy minden elem szorosan illeszkedik és biztonságosan rögzített.

9. Karbantartás és Védelem: Ismerje meg a WPC kerítés karbantartási igényeit, és biztosítsa a rendszeres ápolást annak érdekében, hogy hosszú éveken át megőrizze szépségét.

A terület előkészítése és a gondosan végzett telepítés biztosítja, hogy WPC kerítése tartós és gyönyörű maradjon, és hozzájárul az otthona vagy kertje vonzerejéhez.

A WPC (Wood-Plastic Composite vagy fa-műanyag kompozit) kerítésnek számos előnye van:

1. Alacsony karbantartás: A WPC kerítések alig igényelnek karbantartást. Nem szükséges festeni vagy lakkozni, és ellenállnak a rothadásnak, rovaroknak, penésznek és korróziónak.

2. Hosszú élettartam: A WPC anyagok tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

3. Környezetbarát: A WPC anyagok nagy része újrahasznosított fából és műanyagból készül, így környezetbarát választás lehet. Emellett kevesebb fafelhasználásra van szükség a hagyományos fa kerítésekhez képest.

4. Variálhatóság: A WPC kerítések különböző színekben és stílusokban elérhetők, így könnyen megtalálhatja a környezetéhez és stílusához illő megoldást.

5. Nem torzul vagy reped: A WPC anyagok ellenállnak a hőmérsékleti változásoknak, nem torzulnak, nem repedeznek és nem vetemednek el.

6. Könnyű telepítés: A WPC kerítések könnyen telepíthetők, és az átlagos fa kerítéshez képest könnyebbek.

7. Szép megjelenés: A WPC kerítések esztétikus megjelenésűek, és sokféle stílushoz illeszthetők.

8. Költséghatékony: Hosszú távon a WPC kerítés általában költséghatékonyabb, mivel nincs szükség gyakori karbantartásra vagy cserére.

Ezek az előnyök teszik a WPC kerítéseket vonzóvá, és sokak számára ideális választást jelentenek az otthoni vagy kereskedelmi kerítések építéséhez.

Bármikor, bármelyik napon, az Ön kényelme érdekében állunk rendelkezésére. Az ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra, és ezért fontosnak tartjuk, hogy elérhetőek legyünk Önnek, amikor csak szüksége van ránk. Legyen az hétvége vagy ünnepnap, a kapcsolattartás velünk mindig könnyű és gyors.

Telefonos elérhetőség: Ha egy gyors kérdése van, vagy sürgősen szüksége van segítségre, hívja fel telefonos ügyfélszolgálatunkat. Tapasztalt és segítőkész csapatunk készen áll arra, hogy válaszoljon az Ön kérdéseire, és segítsen megoldani az esetleges problémákat.

E-mailen keresztül: Ha inkább írásban szeretne kommunikálni vagy részletesebb információt szeretne megosztani, ne habozzon elküldeni nekünk egy e-mailt. Az e-mail címünk a hét minden napján elérhető, így könnyedén elküldheti nekünk kérdéseit vagy észrevételeit, és mi mihamarabb válaszolni fogunk.

Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges célunk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk Önnek minden módon. Bárhogyan is szeretne velünk kapcsolatba lépni, tudja, hogy Ön mindig fontos számunkra, és arra törekszünk, hogy az Ön igényeit maradéktalanul kielégítsük. Köszönjük, hogy minket választott!

Az WPC kivitelezéssel kapcsolatos munkakezdés átlagosan egy heten belül megvalósítható.

Az árkalkulátor által kiszámolt összeg általános tájékoztatást nyújt az árról. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailen a részletes árajánlatért és további információkért.

Translate »