Ha kérdése merül fel, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot!

+ 36 70 365 0400
231647926_469772504753027_6812999056153562479_n

WPC Kapuk Egyedi Méretre

Teljes körű szolgáltatást biztosítunk az egyedi méretű WPC kapuk tervezésétől kezdve egészen a kivitelezésig. Egyedi méretre szabott WPC kapuink lehetővé teszik, hogy teljes mértékben kifejezze saját stílusát és igényeit a kerítésének tervezésénél. Mindeközben biztosak lehetünk abban, hogy a WPC anyagból készült kapuk hosszú élettartammal, karbantarthatósággal és környezetbarát jellemzőkkel rendelkeznek, és harmonikusan illeszkednek környezetébe

Miért válasszon minket?

Természetesen, itt van néhány ok, amiért érdemes minket választani WPC kerítés kivitelezésére és vásárlására:

Az építkezési terület előkészítése a WPC kerítés telepítése előtt létfontosságú lépés, hogy biztosítsuk az eredmény tartósságát és esztétikai vonzerejét. A következőkben részletezett lépések segítenek a terület előkészítésében:

1. Tervezés és Engedélyek: Első lépésként gondoskodjon arról, hogy rendelkezzen minden szükséges engedéllyel és tervvel az építkezéshez. A tervek tartalmazzák a kerítés tervezett helyét, méreteit, és az anyagok specifikációit.

2. Meglévő Kerítés Elbontása: Ha van meglévő kerítés a területen, azt el kell távolítanunk. Ez magában foglalhatja a régi kerítés paneljeinek és tartószerkezetének eltávolítását.

3. Földmunkák: Ellenőrizzük a talajminőséget a kerítés alapjainak elkészítése előtt. Szükség esetén végzünk földmunkákat, például talajstabilizációt vagy alapozást a kerítés stabilitásának biztosítása érdekében.

4. Kerítés Vonal Beállítása: Kijelöljük a kerítés pontos vonalát a területen, hogy könnyen követhető legyen a telepítés során.

5. Alapok Elkészítése: Előkészítjük a kerítés alapjait, például betonoszlopokat vagy alaplemezeket. 

6. Anyagok Beszerzése: Biztosítunk minden szükséges WPC kerítés elemmel és tartozékkal, például panellel, oszlopokkal, kapukkal stb.

7. Telepítés: Elkezdjük a WPC kerítés elemeinek telepítését a tervezett vonalon. Ügyelünk a pontos méretekre és a megfelelő távolságokra a panelék között.

8. Záróelemek és Kapu: Telepítjük a záróelemeket és a kaput a kerítés befejezéséhez. Leellenőrizzük, hogy minden elem szorosan illeszkedik és biztonságosan rögzített.

9. Karbantartás és Védelem: Ismerje meg a WPC kerítés karbantartási igényeit, és biztosítsa a rendszeres ápolást annak érdekében, hogy hosszú éveken át megőrizze szépségét.

A terület előkészítése és a gondosan végzett telepítés biztosítja, hogy WPC kerítése tartós és gyönyörű maradjon, és hozzájárul az otthona vagy kertje vonzerejéhez.

A WPC (Wood-Plastic Composite vagy fa-műanyag kompozit) kerítésnek számos előnye van:

1. Alacsony karbantartás: A WPC kerítések alig igényelnek karbantartást. Nem szükséges festeni vagy lakkozni, és ellenállnak a rothadásnak, rovaroknak, penésznek és korróziónak.

2. Hosszú élettartam: A WPC anyagok tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

3. Környezetbarát: A WPC anyagok nagy része újrahasznosított fából és műanyagból készül, így környezetbarát választás lehet. Emellett kevesebb fafelhasználásra van szükség a hagyományos fa kerítésekhez képest.

4. Variálhatóság: A WPC kerítések különböző színekben és stílusokban elérhetők, így könnyen megtalálhatja a környezetéhez és stílusához illő megoldást.

5. Nem torzul vagy reped: A WPC anyagok ellenállnak a hőmérsékleti változásoknak, nem torzulnak, nem repedeznek és nem vetemednek el.

6. Könnyű telepítés: A WPC kerítések könnyen telepíthetők, és az átlagos fa kerítéshez képest könnyebbek.

7. Szép megjelenés: A WPC kerítések esztétikus megjelenésűek, és sokféle stílushoz illeszthetők.

8. Költséghatékony: Hosszú távon a WPC kerítés általában költséghatékonyabb, mivel nincs szükség gyakori karbantartásra vagy cserére.

Ezek az előnyök teszik a WPC kerítéseket vonzóvá, és sokak számára ideális választást jelentenek az otthoni vagy kereskedelmi kerítések építéséhez.

Bármikor, bármelyik napon, az Ön kényelme érdekében állunk rendelkezésére. Az ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra, és ezért fontosnak tartjuk, hogy elérhetőek legyünk Önnek, amikor csak szüksége van ránk. Legyen az hétvége vagy ünnepnap, a kapcsolattartás velünk mindig könnyű és gyors.

Telefonos elérhetőség: Ha egy gyors kérdése van, vagy sürgősen szüksége van segítségre, hívja fel telefonos ügyfélszolgálatunkat. Tapasztalt és segítőkész csapatunk készen áll arra, hogy válaszoljon az Ön kérdéseire, és segítsen megoldani az esetleges problémákat.

E-mailen keresztül: Ha inkább írásban szeretne kommunikálni vagy részletesebb információt szeretne megosztani, ne habozzon elküldeni nekünk egy e-mailt. Az e-mail címünk a hét minden napján elérhető, így könnyedén elküldheti nekünk kérdéseit vagy észrevételeit, és mi mihamarabb válaszolni fogunk.

Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges célunk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk Önnek minden módon. Bárhogyan is szeretne velünk kapcsolatba lépni, tudja, hogy Ön mindig fontos számunkra, és arra törekszünk, hogy az Ön igényeit maradéktalanul kielégítsük. Köszönjük, hogy minket választott!

Az WPC kivitelezéssel kapcsolatos munkakezdés átlagosan egy heten belül megvalósítható.

Translate »